SAMSUN / BAFRA - Kuşçular Gülizar Kahve İlkokulu

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yıldönümü nedeni ile İstiklal Marşı'nın Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü konulu ve "Yüreklerde Akif , Dillerde Hürriyet"  temalı etkinlikler kapsamında İstklal Marşımızın Yazarı vatan şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u okulumuzda yapılan etkinliklerle andık.

Ock

İşletmelere nitelikli iş gücü yetiştirmek için bütün meslek liseleri ve  mesleki eğitim merkezleri kayıtlara başlıyor.

Kas

Valiliğimizin @TCSamsunValilik himayelerinde @samsunmem tarafından eğitimin kalitesinin ve niteliğinin artırılması, kamu tasarrufu sağlanması amacıyla hazırlanan Okul Merkezli Gelişim, Kardeş Okullar ve İmece Projeleri...

Kas

Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıl dönümünde okulumuzda yapılan etkinliklerle anma programı düzenlendi.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıl dönümü okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.

Ekm

Mevlidi Nebi Haftasında  Peygamber Efendimizin (S.A.V) dünyaya teşriflerinin 1449 .yıldönümü okulumuzda öğrenci, öğrettmen ve velilerimizin katılımıyla  anlamına uygun  bir şekilde kutlandı.

Ekm

2021-2022 Eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği toplantımızı öğrenci velilerimizin, öğretmenlerimiz ve okul idaresinin katılımı ile gerçekleştirdik.

Ekm

İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından okulumuz  öğrencilerine  trafik Eğitimi Semineri düzenlendi.

Tem

30.07.2021 Tarihinde Samsun Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan aşı kampanyası kapsamında 28.07.2021 tarihi 19.55 saatinde twitter etkinliği düzenlenecektir. Aşı kampanyasının bir günde 55.555 aşıya ulaşma hedefi doğrultusunda aşağıda belirlenen metinler, etiket ve görsellerin geniş kitlelere yayılımın sağlanması planlanmaktadır. Destekleriniz için teşekkür ederiz.

Engelli ve yaşlı vatandaşlarımız için Evde Aşı hizmetimiz devam etmektedir.

Aşı Bilgilendirme ve Danışma Hattımız 7/24 hizmetinizdedir.

Sevgili gençler, aşıyla sağlıklı gelecek sizlerin elinde!

Sizleri aşı duraklarımızda aşıya bekliyoruz.