SAMSUN / BAFRA - Kuşçular Gülizar Kahve İlkokulu

May

Kut'ül  Amare Zaferinin 107. Yıldönümü okulumzda yapılan etkinliklerle kutlandı. Bu büyük zaferin kazanılmasında  Başta Halil Paşa (Kut) olmak üzere, "Kut'ül Amare Savaşı"nın kazanılıp bu zafer gününü  bize armağan eden şanlı komutanlarımıza ve şerefli şehitlerimizi rahmetle yadediyoruz

Nis

TBMM'NİN Açılışının 103.yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Öğrenci, veli, öğretmen ve misafirlerin katılımı ile kutlandı...

Mrt

"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Haftası" etkinlikleri kapsamında  okulumuzda yapılan etkinliklerle Çanakkale zaferi 108.yılı kutlandı. Aziz Şehitlerimiz rahmet ve minnetle anıldı.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 102. yıldönümü nedeni ile İstiklal Marşı'nın Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü konulu ve "Yüreklerde Akif , Dillerde Hürriyet"  temalı etkinlikler kapsamında İstklal Marşımızın Yazarı vatan şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u okulumuzda yapılan etkinliklerle andık.

Mrt

Her yıl Mart ayının ilk haftası (1-7 Mart) ülkemizde "Yeşilay Haftası" olarak kutlanmaktadır. Yeşilay Haftası; ülkemizde de önemli halk sağlığı sorunlarından biri olan ve bağımlılık yaptığı bilinen sigara, alkol ve diğer tüm bağımlılık yapıcı maddelerle mücadele etmektedir..

Mrt

İçişleri bakanlığı  Acil Durum Yönetimi Başkanlığı  (AFAD) tarafından 2023  yılı afet ve acil durumlar kapsamında okulumuzda deprem tahliye tatbikatı  öğrenci ve okul personelinin katılımı ile düzenlenmiştir.

Ock

2022-2023 Eğitim öğretim yılı 1. dönem sonu okulumuzda yapılan karne töreni ile sona erdi.

Kas

Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84. yıl dönümünde okulumuzda yapılan etkinliklerle anma programı düzenlendi..

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıl dönümü okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.

2021-2022 Eğitim öğretim yılı okulumuzda yapılan karne töreni ile sona erdi.

May

Kardeş okullar kapsamında farklı eğitim öğretim ortamlarını, öğrencilerini tanıma, kaynaşma,sosyalleşme çalışmaları yürütmek üzere  bafra Anadolu Kültür Koleji ilokuluna ziyaret gerçekleştirdik. Ziyarette halısahada birlikte spor etkinliklerine katılım çalışmaları yürütüldü.

May

"19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı" kutlamaları okulumuzda öğrenci, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Nis

Kut'ül  Amare Zaferinin 106. Yıldönümü okulumzda yapılan etkinliklerle kutlandı. Bu büyük zaferin kazanılmasında  Başta Halil Paşa (Kut) olmak üzere, "Kut'ül Amare Savaşı"nı kazanıp bu günü bize armağan eden şanlı komutanlarımıza ve şerefli şehitlerimizi rahmetle yadediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çucuk Bayramı kutlamaları kapsamında TBMM´nin açılışının 102. yıldönümü kutlamaları öğrenci, veli ve öğretmenlerimizin katılımı ile kutlandı

Mrt

"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Haftası" etkinlikleri kapsamında  okulumuzda yapılan etkinliklerle Çanakkale zaferi 107.yılı kutlandı. Şehitlerimiz rahmet ve minnetle anıldı.